K-Plussa Mastercard -korttihakemus

Täytä hakemus huolellisesti. Tähdillä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Hakemuksen täyttämisen jälkeen voit hyväksyä sen pankkisi henkilökohtaisilla verkkopalvelutunnuksilla. Mikäli haluat jollakin muulla luottorajalla lasketun lomakkeen, ota yhteyttä asiakaspalveluun puh. 010 252 7020.

Tulosta tai tallenna tästä "Vakiomuotoiset Eurooppalaiset Kuluttajaluottotiedot" -lomake. Tutustu lomakkeeseen huolellisesti.

K-Plussa Mastercard on kortti, josta on hyötyä vuoden jokaisena päivänä!

Kampanjatunnus

Mikäli sinulla on kampanjatunnus, niin täytä se alla olevaan kenttään.

Huom! Kampanjatunnus ei ole pakollinen tieto. Täytä kampanjatunnus vain jos olet sellaisen saanut.

Kampanjatunnus

1. Luottoraja ja kuukausierä

2. Hakijan tiedot

Etunimet *
*
Sukunimi *
*
Henkilötunnus *
*
Katuosoite *
*
Postinumero *
*
Postitoimipaikka *
*
Matkapuhelin / puhelin *
*
Asumismuoto *
*
Sähköpostiosoite
Siviilisääty *
*

3. Tiedot työsuhteesta

Työsuhteen tiedot

Tämänhetkisen työnantajan tiedot
Työnantaja *
*
Työnantajan puh *
*
Työsuhde alkoi *
*
Työsuhde päättyy *
*
Edellisen työnantajan tiedot
Työnantaja *
*
Työsuhde alkoi *
*
Työsuhde päättyi *
*

Tulotiedot

4. Plussa asiakkuus


5. Ehtojen hyväksyminen

Plussa-asiakkuuteen liittymisen ehdot

Tämän hakemuksen allekirjoituksella liityn Plussa-asiakkaaksi, mikäli en jo ole Plussa-asiakas. Olen tutustunut tämän hakemuksen liitteenä oleviin Plussa-järjestelmän sääntöihin, jotka hyväksyn ja joita sitoudun noudattamaan. Annan suostumukseni henkilötietojen käsittelyyn Plussa-järjestelmässä sen sääntöjen 4. kohdassa kuvatulla tavalla. Annan suostumukseni siihen, että OP-Korttiyhtiö Oyj toimittaa Kesko Oyj:lle tässä korttihakemuksessa täyttämäni tiedot, joita vastaava kenttä on merkitty keltaisella.

Sitoumus ja vahvistus

Hyväksytty hakemus muodostaa luottosopimuksen luotonantajana olevan OP-Korttiyhtiö Oyj:n ja hakijan/hakijoiden kesken ja hakemuksen tiedot tulevat osaksi sopimusta. Vakuutan, että antamani tiedot ovat oikeat. Sitoudun maksamaan OP-Korttiyhtiö Oyj:lle tai sen määräämälle luoton pääoman, koron, laskutuspalkkiot, luoton perustamismaksun sekä muut sopimusehtojen mukaiset maksut. Olen saanut oman kappaleen "Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot" -lomakkeesta, luottosopimuksesta, sopimusehdoista sekä erityisehdoista. Olen tutustunut sopimusehtoihin, jotka hyväksyn kaikilta osin ja joita sitoudun noudattamaan.

Suostumus

OP-Korttiyhtiö Oyj käyttää luottoa myöntäessään ja valvoessaan luoton hakijan henkilöluottotietoja. Annan suostumukseni siihen, että taloudellista asemaani koskevia tietoja voidaan tarvittaessa hankkia myös työnantajaltani. OP-Korttiyhtiö Oyj:llä on oikeus luovuttaa ja hankkia asiakasta koskevia tietoja kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti ja OP-Korttiyhtiö Oyj:llä on oikeus luovuttaa antamiani tietoja OP Ryhmän muille yhteisölle.

Hyväksyn sen, että OP-Korttiyhtiö Oyj:llä on oikeus luovuttaa sopimusta koskevia tietoja myös Kesko Oyj:lle. Annan suostumukseni siihen, että OP-Korttiyhtiö Oyj voi ilmoittaa Kesko Oyj:lle luottopäätöksestä tai mahdollisesta luottosopimuksen päättymisestä.

Annan suostumukseni siihen, että OP-Korttiyhtiö Oyj saa voimassa olevan lainsäädännön puitteissa luovuttaa myyjäosapuolelle (Kesko Oyj) kortin käytöstä tietoja, huomioiden erityisesti henkilötietolain ja pankkisalaisuuden vaatimukset. Laki ei salli kuluttajan yksittäisten korttitietojen luovuttamista eikä arkaluonteisia tietoja luovuteta. Tietoja käytetään laajemman, kuluttajaryhmien koskevan käyttäytymisen kartoittamiseksi, joita myyjä voi käyttää esim. kohdennetussa mainonnassaan. Tietoja säilytetään 6 kuukautta. Yllä olevan suostumuksen voi aina peruuttaa ilmoittamalla siitä kirjallisesti OP-Korttiyhtiölle.

Hyödynnämme luottopäätöksessä automaattista päätöksentekoa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä

Sopimusehdot

Tässä ovat K-Plussa Mastercard -korttiin liittyvät sopimusehdot. Lue ne huolellisesti ja laita sopimusehdon kohdalla olevaan ruutuun rasti sen merkiksi, että olet lukenut kyseessä olevat sopimusehdot ja hyväksynyt ne.

K-Plussa Mastercard luoton korkomarginaali 31.8.2019 alkaen 10,95 %. Huomaathan, että myös K-Plussa Mastercard –kortin luoton ehdot muuttuivat 31.8.2019.

Yleiset korttiehdot, K-Plussa Mastercard –luoton ehdot, ja hinnasto.

Suosittelemme tulostamaan ehdot.