Kerrytä nopeammin Plussa-rahaa: Saat kaksinkertaiset Plussa-pisteet K-ketjun kaupoissa vuoden 2021 loppuun asti, kun maksat ostoksesi K-Plussa-kortilla.

Kortti uudistuu ja sen hakeminen on mahdollista jälleen vuoden 2021 aikana. Jos haluat kuulla ensimmäisten joukossa, milloin kortti on taas haettavissa, jätä yhteystietosi tästä

Kortin luottorajan korotuksen hakeminen ei tällä hetkellä ole mahdollista. Voit olla tarvittaessa yhteydessä OP:n asiakaspalveluun.

Markkinoiden palkitsevin Plussa-kortti

Ei avaus- eikä vuosimaksua

K-Plussa Maksuaika -kortista ei aiheudu sinulle ylimääräisiä kustannuksia.

Aina korotonta maksuaikaa

Saat korttiostoksillesi keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa.

LisäPlussa-pisteet

Saat kortilla maksaessasi normaalisti kaksinkertaiset Plussa-peruspisteet kaikista ostoista.*

Plussa-pisteitä myös verkkokaupoista

K-Plussa Maksuaika on turvallinen maksuväline verkossa. Lisäksi keräät sillä pisteitä aina maksaessasi K‑ryhmän verkkokaupoissa.*

Maksaminen ja käteisnostot kaikkialla maailmassa

Mastercard tekee matkailusta turvallisempaa ja mukavampaa, minne ikinä matkustatkin.

Lähimaksaminen

Lähimaksu toimii kaikkien kauppojen maksupäätteissä.

Ilmainen vakuutus ostoksillesi

  • Ostoturva on voimassa kaikkialla maailmassa eikä maksa sinulle mitään. Ei ole väliä, onko tuote ostettu Suomesta vai ulkomailta, kauppakeskuksesta vai verkosta.
  • Ostoturva korvaa sellaisia K-Plussa Maksuaika -kortilla ostettuja esineitä, joiden hinta on vähintään 40 euroa. Riittää, että ostos on maksettu kortin Mastercard-ominaisuutta käyttäen.
  • Kun ostat esimerkiksi uuden kameran tai television, saat sille automaattisesti ostoturvan 90 päivän ajaksi. Jos esine vaikkapa putoaa ja hajoaa, Ostoturva voi korvata uuden.
  • Ostoturvan omavastuu on 40 euroa.
  • Ostoturvavakuutus on voimassa tuplasti pidemmän ajan eli 180 päivää aina, kun ostokset on tehty Plussa-verkostoon kuuluvassa kaupassa ja maksettu K-Plussa Maksuaika -kortilla.

* LisäPlussa-pisteitä ei kerry autohuolloista tai verkkokauppaostoksista eivätkä ne vaikuta palkintopistekertymään.